Informatie

Delen met vrienden op Facebook

Delen Kortings Korf

Hebt u met uw vrienden gedeeld? Gelieve ons willen en delen met vrienden en familie. Verspreid het woord en help anderen geld besparen met grote deals en kortingen op Kortings Korf.Gelieve niet opnieuw weergeven

Onze missie

Kortings Korf is gewijd aan het verstrekken van kopers met de beste aanbiedingen, kortingen, sales en waardebonnen van vooraanstaande merken en retailers die u het beste uit uw geld helpen.

Hoe het werkt

Om aan te moedigen gebruikers om te winkelen, voeren detailhandelaren campagnes en promoties voor het aanbieden van kortingen op producten. Er zijn de aanbiedingen van de seizoensgebonden verkoop ook gratis levering. Deze promoties en kortingscodes voor ons beschikbaar worden gesteld en we ze allemaal samen op onze website plaatsen zodat u gemakkelijk kunt vinden van de kortingen die u wilt.

Op zoek naar kortingen op Kortings Korf is eenvoudig. Als u een bepaalde detailhandelaar in gedachten hebt, kunt u het gebruik van "Shop door detailhandelaar" feature waar u een alfabetische lijst van alle retailers vindt.

U kunt ook zoeken op trefwoord met behulp van onze krachtige zoekfunctie. Door trefwoorden in het zoekvak te typen, zullen we suggereert detailhandelaren, categorieën en aanbiedingen die overeenkomen met de zoekwoorden die u hebt ingevoerd waardoor je meer opties voor het filteren van de resultaten.

Nadat u de bon of een korting van uw keuze gevonden hebt, zal te klikken op de knop reveal onthullen de couponcode en brengt u naar de website van de detailhandelaren om de korting van toepassing.


Nieuwsbrieven

Wij sturen periodiek nieuwsbrieven met de nieuwste aanbiedingen, kortingen en biedt als de aankomen te houden dat u op de hoogte u dat u niet uit een deal te missen.

Door omhoog te ondertekenen, aan voor onze nieuwsbrief bent u verzekerd te zijn op onze mailinglijst. Het is gemakkelijk aan te melden, alles wat je nodig hebt is een e-mailadres waar u waarschuwingen wilt ontvangen uw korting.