Privacybeleid

Delen met vrienden op Facebook

Delen Kortings Korf

Hebt u met uw vrienden gedeeld? Gelieve ons willen en delen met vrienden en familie. Verspreid het woord en help anderen geld besparen met grote deals en kortingen op Kortings Korf.Gelieve niet opnieuw weergeven

Kortings Korf de privacybeleid

Kortings Korf streeft naar respecteert uw privacy en de bescherming van de persoonlijke gegevens die u met ons kan delen.

Dit beleid, samen met de bepalingen en voorwaarden voor het gebruik van onze website, uiteengezet hoe wij verwerken geen persoonlijke informatie die wij van u verzamelen of dat u aan ons verstrekt.

Kortings Korf bevat koppelingen naar en van websites van derden met hun eigen privacybeleid. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dit beleid.

 1. Persoonlijke gegevens

  1. We kunnen verzamelen en verwerken van de informatie die u aan ons door het invullen van de formulieren op onze website, met inbegrip van verstrekt, maar niet beperkt tot, informatie verstrekt op het moment van registreren voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven, invoeren van wedstrijden, het invullen van enquêtes, delen promotiecodes, kortingscodes, couponcodes en wanneer u contact met ons. De verzamelde gegevens kan omvatten, maar is niet beperkt tot, eerste en laatste naam, postadres, telefoonnummer, GSM-nummer, e-mailadres, geboortedatum en geslacht. We gebruiken gegevens over u gehouden:
   1. U te voorzien van informatie, producten of diensten waarvan we denken dat kunnen van belang zijn voor u of dat u verzoek van ons;
   2. Zorgen dat de inhoud op onze website aan u is gepresenteerd op de meest doeltreffende wijze;
   3. Verrichten van eventuele contractuele verplichtingen tussen u en ons;
   4. U op de hoogte over wijzigingen in onze service.
  2. Wij zullen nooit uw persoonlijke informatie naar adverteerders, partners of derden waarmee uw identiteit bekend zou onthullen.
 2. Direct mailings

  1. Als u deelnemen aan Kortings Korf of Meld u aan voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven sturen we u informatie over onze couponcodes, wellicht deals, afdrukbare coupons of andere producten en diensten die wij denken dat u geïnteresseerd zijn in. U kunt zich aanmelden voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven door uw het invoeren van uw e-mailadres op om het even welk van de aanmelden vakken in onze website. Door het verstrekken van uw e-mailadres gaat u ermee akkoord regelmatig e-mails van ons te ontvangen.
  2. U kunt kiezen waarnaar u onze e-mails niet langer op elk gewenst moment door te klikken op de "leave mailing lijst" link featured op de bodem van al onze e-mails. .
 3. Veilige opslag van uw gegevens

  1. Alle informatie die u ons verstrekt wordt opgeslagen op onze beveiligde servers. We treffen alle redelijkerwijs noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit beleid wordt beheerd.
  2. Hoewel wij ons best doen zullen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, wordt elke transactie op uw eigen risico is zoals wij niet instaan voor de veiligheid van uw gegevens die wordt verzonden over het Internet naar onze website.
  3. Zodra wij uw persoonlijke gegevens hebben ontvangen zullen we strikte beveiligingsprocedures gebruiken om te proberen om onbevoegde toegang wordt voorkomen.
 4. Bekendmaking van uw informatie

  Alleen onder de volgende omstandigheden kunnen wij uw persoonsgegevens openbaren:

  1. In het geval dat we verkopen of kopen van een bedrijf of activa, in welk geval kunnen wij onthullen uw persoonlijke gegevens aan de potentiële verkoper of koper van deze onderneming of activa;
  2. Als Kortings Korf, of alle of een deel van haar activa, worden overgenomen, in welk geval de persoonlijke informatie die door het over haar gebruikers zullen een van de activa overgedragen;
  3. Als we onder een plicht om te onthullen of delen uw persoonlijke gegevens om te voldoen aan elke wettelijke verplichting of ter bescherming van de rechten, eigendommen of gebruikers van Kortings Korf of anderen;
  4. Waar gaat u akkoord met de specifieke voorwaarden en bepalingen van een derde partij promotie.
 5. Uw rechten

  1. U hebt het recht om te vragen ons niet voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden.
 6. Toegang tot uw informatie

  1. De Data Protection Act 1998 geeft u het recht op toegang tot informatie over u gehouden. Stuur uw aanvraag via het online contact formulier.